Forside » Alle opskrifter » Hovedretter » Hel kylling i airfryer | Kylling opskrift

Airfryer opskrifter

Hel kylling i airfryer

Denne opskrift byder på en saftig og sprød hel kylling i airfryer, perfekt til et lækkert og ubekymret måltid i en airfryer. Ved at bruge teknologien i airfryer får du en kylling med gyldenbrunt skind og mørt kød.

Denne opskrift er den perfekte måde at nyde en klassisk ret med et moderne twist og vil helt sikkert glæde hele familien.

kylling i airfryer - opskriftertilairfryer.dk
Airfryer opskrifter logo

Helstegt kylling i airfryer

Tid i alt: 30-40 min.                  Antal: 4 pers.

Ingredienser

  • 1 hel kylling (ca. 1,5 kg)
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • 1 teskefuld paprika
  • 1 teskefuld tørret timian
  • 1 teskefuld hvidløgspulver
  • Salt og peber efter smag

Fremgangsmetode

  1. Skyl og tør kyllingen grundigt. Gnid kyllingen med olivenolie, paprika, timian, hvidløgspulver, salt og peber, så den er jævnt krydret.

  2. Placer kyllingen i airfryerens kurv med brystet opad.

  3. Steg kyllingen ved 180 grader i ca. 30-40 minutter. Halvvejs igennem stegetiden, vend kyllingen forsigtigt, så den bliver jævnt stegt.

  4. Fortsæt stegningen, indtil kyllingen er gylden og saftig, og den indvendige temperatur når mindst 75 grader Celsius.

  5. Lad kyllingen hvile i et par minutter før udskæring.

  6. Skær kyllingen i portionsstykker og server straks.

  • Kalorier: 300-400 kcal pr. portion
  • Fedt: 20-25 g
  • Kulhydrater: 0 g
  • Protein: 30-40 g

Airfryer opskrifter du måske kan lide