
Roastbeef i airfryer
Gå til opskriftRoastbeef i airfryer er en innovativ og praktisk tilgang til at tilberede den klassiske kødret. Ved hjælp af varmluftcirkulation skaber airfryeren en sprød skorpe omkring kødet samtidig med at bevare dets saftighed, hvilket resulterer i en perfekt balance mellem tekstur og smag. Denne metode giver hurtige og pålidelige resultater, der gør det muligt at nyde en saftig og velsmagende roastbeef uden besværet ved at tænde ovnen.
Roastbeef er et must have til dit middagsbord. Roastbeef i airfryer gør det endnu nemmere når du får gæster, eller en weekend aften med familien.
Roastbeef i airfryer kan serveres varm som kold, og kan sagtens fryses efter tilberedning. Brug evt. kødet som rugbrødsmadder eller sandwich til madpakken
Ingredienser
- 800 – 1000 g. roastbeef
- Salt og peber
- 1 spsk olivenolie
- Frisk timian efter smag
Sådan gør du
- Læg roastbeefen i airfryeren, gnid stegen med olie og kom salt, peber og hakket timian på.
- Steg ved 180 grader i 12-15 minutter. Vend den og steg yderligere 12-15 minutter på den anden side. Kernetemperaturen på en roastbeef skal lægge mellem 50 og 60 grader alt efter hvor rød du ønsker den. Vi synes den perfekte temperatur er 54 grader.
- Lad stegen hvile 10 minutter, inden den skæres i skiver.
- Kalorier: 536 gram
- Protein: 14 gram
- Fedt: ca. 14,5 gram
- Kylhydrater: under 1 gram.