
Flæskesteg i airfryer
Gå til opskriftDenne opskrift på flæskesteg i airfryer kombinerer tradition og innovation ved at lave en saftig og sprød flæskesteg i airfryer.
Med den moderne teknologi bevares saftigheden i kødet, mens sværen bliver sprød og lækker. Resultatet er en velsmagende flæskesteg, der kan nydes året rundt, og som vil imponere både familie og gæster.
Hvis du har rester tilbage, hvordan kan de så opbevares? Læs her
Ingredienser
- 1 kg flæskesteg med svær
- 1 spiseskefuld groft salt
- Kogende vand
- Friskkværnet peber efter smag
Sovs
- 1 boullion terning
- laurbærblade efter smag
Sådan gør du
- Rids sværen på flæskestegen med en skarp kniv, og sørg for at du ikke skære ned til kødet, men kun i fedtet.
- Placer flæskestegen med sværen opad i airfryerens kurv, og hæld kogen vand over for at aktivere sværen.
- Gnid godt med groft salt i rillerne. Tilføj peber efter smag.
- Steg flæskestegen i airfryeren ved 180 grader i 60
- Lad flæskestegen hvile i et par minutter inden skæring.
- Skær flæskestegen i skiver og server straks.
Sovse tip
- læg en bouillion terning, og evt. laurbærblade under risten inden du hælder kogende vand over stegen.
- Kalorier: 400-500 kcal pr. portion
- Fedt: 30-40 g
- Kulhydrater: 0 g
- Protein: 35-45 g